ВиК МОНТАЖИ

монтаж на мивка в баня

Монтаж на мивка

При монтажа на мивка е важно да се спази височината на горния ръб на мивката, която по стандарт е 85 см., но може и според предпочитанията на хората, които ще я ползват. Много важно е да се подберат правилните крепежи, според тежестта и големината на мивката. После се пробиват дупките, навиват се шпилките или стойките и се поставя мивката. На финала не забравяме да поставим силикон на фугата между плочките и мивката. После се поставя сифона, за да може мивката да се пусне в употреба.

Монтаж на пералня

След като сте закупили нова пералня и са я доставили, предстои нейния монтаж. Първо и основно е да се отстранят нейните транспортни болтове, които се намират на гърба й и са няколко на брой, според модела на уреда. Трябва да имаме предварително монтират ъглов кран за пералня, за да може да я присъединим към водопровода. Нужен е също и маншон, който да уплътни маркуча за мръсната вода. Ако няма такива, може да бъдат закупени и монтирани от нас. Пералнята се нивелира, посредством крачета, за да стои устойчиво.

Монтаж на пералня
монтаж на моноблок в баня

Монтаж на моноблок

Моноблока пристига в кашон и се състои от няколко части, които трябва да бъдат сглобени: част тоалетна, част казанче и прилежащите към казанчето механизми. След сглобяването им, поставяме моноблока на желаното от клиента място, като го съобразяваме с обстановката и пространството в банята. Бележим дупките за неговите болтове, които ще осигурят устойчивост. След пробиване на дупките го поставяме на точната позиция и стягаме болтовете. Присъединяваме го към тръбата за мръсната вода с необходимия маншон или тръба. Свързваме казанчето към водопроводната мрежа. Желателно е да имаме ъглово кранче преди всеки моноблок, с цел по-лесно ревизиране при повреда. На финала на монтажа уплътняваме фугата между тоалетната и плочките със санитарен силикон.

При нужда от ВиК ремонт или съпътстваща Вик услуга:

ВиК УСЛУГИ В ЦИФРИ

0

ГОДИНИ ОПИТ

0

ПРИКЛЮЧЕНИ ВИК РЕМОНТИ

0

ПРИКЛЮЧЕНИ ВИК МОНТАЖИ

Намерихте ВиК майстор в София!

Работя и извършвам ВиК услуги в следните квартали на София:
ВиК услуги в София - център, Вик в Люлин, ВиК в Младост, Дружба, Надежда, Обеля, Овча купел, Борово, Манастирски ливади, Банишора и другите квартали:
Водопроводчик за квартали в София

Търсите водопроводчик в София - Деян Ковачев е насреща!